Spør en lege

Forbered deg før legebesøket. Legebesøket er din mulighet til å fortelle hvordan du føler deg og hvordan dine ryggproblemer påvirker livet ditt. Benytt muligheten til å prate med omsorgspersoner om hvilke behandlinger som finnes og hva ditt neste steg bør være.

Benytt deg gjerne av testen og sjekklisten her på hjemmesiden. Sørg for at du leser deg opp på ankyloserende spondylitt før ditt neste legebesøk.

Til deg med diagnose, men som fortsatt har utfordringer

Du som allerede har fått diagnosen ankyloserende spondylitt, men til tross for behandling har utfordringer med symptomer, er det viktig at du kontakter omsorgspersonell for oppfølging av symptomene dine.

Bestill en legetime

Hvis du ønsker hjelp med  problemene dine kan du kontakte legen og få en ny time.

Forbered deg litt og ta gjerne med deg sjekklisten som støtte.

Til deg som har symptomer, men ingen diagnose

Hvis en lege ikke har gitt deg en forklaring på hva dine smerter kommer fra, anbefales du å kontakte en lege så snart som mulig. Du kan få en forklaring på hva som forårsaker  smertene dine, samt hva slags hjelp du kan få.

Bestill en legetime

Hvis du ønsker hjelp med  problemene dine kan du kontakte  legen din og få en ny time.

LAST NED TIPS FØR LEGEBESØKET

Vil du lære mer

Hvis du vil lære mer om ankyloserende spondylitt (tidligere kalt Bekhterevs sykdom) , finner du god informasjon hos  pasientorganisasjonene, Norsk Revmatikerforbund (NRF) og Spondyloartrittforbundet Norge (Spafo Norge).

Uppdaterad: 24-04-2018